Solidarność Wielkopolska - Do Wrocławia na Skorpiony
Do Wrocławia na Skorpiony
Poniedziałek 11 czerwca 2012

Takiej okazji nie można przegapić. W 30. rocznicę wielkich manifestacji ulicznych  we Wrocławiu wystąpi znakomity zespół Scorpions. Największe sukcesy tej heavy metalowej supergrupy związane są z dekadą lat 80. Wtedy to także w Polsce znane były takie przeboje, jak: Still Loving You, Bad Boys Runnning Wild i Rock You Like a Hurricane. Jednak ich największym przebojem jest ballada Wind of Change  - utwór mówiący o przemianach w krajach bloku komunistycznego, do jakich doszło po 1989 r. Ponadto wystąpią jeszcze BIG CYC, Maciej Maleńczuk & Psychodancing.

Koncert odbędzie się we Wrocławiu na terenie zajezdni przy ulicy Grabiszyńskiej - to szczególne miejsce, bo tu w sierpniu 1980 r. narodziła się dolnośląska „Solidarność”.

Zapraszamy 31 sierpnia 2012 r. ludzi „Solidarności” z całej Polski do Wrocławia! Specjalnie dla członków Związku przygotowana została atrakcyjna oferta. Bilety w promocyjnej cenie 45 złotych można kupić  w siedzibie Regionu Dolny Śląsk NSZZ „Solidarność”.

Szczegółowe informacje: tel. 71 781-01-50

Zamówienia: wroc@solidarnosc.org.pl.

Po złożeniu zamówienia i dokonaniu wpłaty na konto

BZ WBK SA 2 O/Wrocław 30 1090 2402 0000 0006 1000 0366 z dopiskiem „Scorpions” bilety wysłane zostaną na adres zamawiającego.