Solidarność Wielkopolska - Rocznicowy turniej piłkarski
Rocznicowy turniej piłkarski
Poniedziałek 10 sierpnia 2015

Region Wielkopolska NSZZ Solidarność zaprasza na 4. Turniej Piłkarski z okazji Dnia Solidarności i Wolności, który odbędzie się w niedzielę 30 sierpnia br. na boisku Młodzieżowego Domu Kultury nr 1 przy ul. Droga Dębińska 21 w Poznaniu. Organizatorem rozgrywek jest projekt Kibice Razem-Lech Poznań. Turniej odbędzie się w godzinach 10.00 – 18.00.

Zapisy będą przyjmowane pod adresem mailowym: liga@wiaralecha.pl i potrwają do dnia 24 sierpnia br. Liczba miejsc jest ograniczona. W turnieju zagrają wyłącznie drużyny, które opłacą udział.

Zespoły będą występowały w składach 6-osobowych (5 zawodników z pola + bramkarz).

Każda drużyna ma zagwarantowany udział, w zależności od liczby zgłoszonych drużyn i ustalonego systemu rozgrywek, w minimum 3 (1x12 minut) lub 4 meczach (1x10 minut).

Na zdobywców trzech pierwszych miejsc oraz dla najlepszego bramkarza i najlepszego strzelca czekają atrakcyjne nagrody rzeczowe i finansowe.

Koszt udziału w Turnieju – w zależności od formy płatności – od 150 do 240 zł.

Szczegółowe informacje:

www.lechpoznan.kibice-razem.pl,
www.facebook.com/solidarnosc.poznan,
www.facebook.com/LechPoznanKibiceRazem,
www.facebook.com/wlliga

Patronat honorowy: Wielkopolskie Muzeum Walk Niepodległościowych,

Patronat główny: eHat.me, Red is Bad, TIFO Sklep Sportowy, WL Liga, Młodzieżowy Dom Kultury Nr 1 w Poznaniu.